Barnepass

Barnepassen tar ferie pga. lite pågang fra 1 juli tom 13 august. Vi takker for forståelsen

Regler ved bruk av ubemannet lekerom 1 juli tom 13 august!

  1. Det er foresattes ansvar å ha barn på lekerommet.

  2. Barnet må oppholde seg hele tiden på lekerommet til de blir hentet av foreldrene. Om barn vandrer på senteret vil dette tilbudet fjernes.

  3. Maks 1 time.

  4. Alder 6 år +

  5. De barn/foresatte som ikke overholder reglene mister muligheten til ha med seg barn på trening.

  6. Resepsjonen låser opp lekerommet.

  7. Det blir begrenset barnepass fra 13 august.

Booking på nett:

Første gangen du benytter systemet må du skaffe deg et passord ved å klikke på Hent passord på timeplanen. Fyll inn ditt mobilnummer og klikk «Send». Du vil nå motta et passord pr. SMS. Vær oppmerksom på at senteret må ha ditt mobilnummer registrert for at du skal kunne få tilsendt passord.

Deretter logger du deg inn ved å benytte ditt mobilnummer som brukernavn og passordet du nettopp fikk tilsendt. Nå er du klar til å booke timer!

For å booke en time klikker du på den hvite ballen på timen du ønsker å booke. I feltet ved siden av står det hvor mange ledige plasser det er på timen. Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste.

Når du har booket en time kan du avbestille denne ved å klikke på det grønne ikonet eller ved å gå inn på «Min side». Husk at du må avbestille senest 180 minutter før timen starter for å unngå å få ikke-møtt.

Ved ankomst på senteret må du bekrefte barnepass bookingen på resepsjonsterminalen senest 5 minutter før klokkeslettet du har booket for å unngå å få en ikke-møtt.

Hvis du ikke har møtt på 3 eller flere reserverte timer i løpet av de siste 30 dager vil du ikke kunne benytte online booking.

Aldersgrense 0-10 år

MAX 1 TIME PR. BARN

NB: Du kan booke plass tidligst 3 dager før du ønsker barnepass.

Når du booker barnepass må du angi om barnet er under eller over to år. Under to år opptar 2 plasser.

TRIVSELSREGLER BARNEPASS

Husk å skriv dere inn. Både barnets navn og ditt eget samt hvor på senteret du trener. Det er ikke lov å ha med mat, is, drikke og godteri inn på lekerommet. Barnepassen er kun for dine egne barn, du kan ikke levere fra deg andre sine barn i barnepassen! Barnepass er inkludert i medlemsavgiften.

Det er ikke barnepassers sitt ansvar å passe på medbrakte ting og leker. Husk å lukke døren når barnet hentes / leveres. Noen barn vil gjerne «ut». Vær vennlig å tenk på barnets beste. Pass på at barnet er vel forberedt. Vis hensyn, ikke ta med syke barn til lekerommet. Vi minner om at aktiviteten på senteret skjer på eget ansvar. Vi gjør det vi kan for at barnet ditt skal trives hos oss.

Vennlig hilsen alle oss i barnepassen!

Haugesund Aerobic og Treningssenter

Bli medlem!