Omtaler

 • Mikael

  medlem siden 2016

  Trives ekstremt godt på senteret. Store å fine lokaler som har alt en trenge for å få me seg hele kroppen. Alltid bra stemning på Aerobicen.

 • Astrid

  medlem siden 2010

  På Haugesund Aerobic og Treningssenter finner du et bredt tilbud med varierte gruppetimer og store lokaler for egentrening. Man merker at personalet brenner for trening, samtidig som de er smilende og har bred kunnskap og erfaring. Jeg finner mye treningsglede her og er kjempefornøyd! Vil anbefale Haugesund Aerobic og Treningssenter på det varmeste.

 • Synnøve

  medlem siden 2016

  Jeg startet på Haugesund Aerobic og Treningssenter i 2016 og det var gull for meg. Med travle dager og ukurante arbeidstider fant jeg raskt ut at 06:15 øktene var en vinner for min hverdag. Effektivt og en god start på dagen! Når andre sover får vi det gjort. Etterhvert har jeg blitt stor tilhenger av løpetimene og VIP medlemskap, utrolig gøy og jeg går ut av senteret med et skyhøyt endorfin nivå.
  Alltid et velkommen, klapp på skulderen og motiverende instruktører og timer.
  Et treningsenter jeg blir glad av :)

 • Kristine

  medlem siden 2009

  Som tobarnsmor liker eg at treningen er effektiv når eg først er på trening. Og det å gå på timer er det eg trives aller best med. Og for et utvalg av timer! Eg digge utvalget og elske dei nye VIP timane!
  Instruktørane e heilt rå og de får meg te å yta max? Eg trives kjempe godt og er superfornøyd med senteret! Love IT

 • Hilde

  medlem siden 2009

  Et senter der du møter hyggelige folk. Et senter me dyktige instruktører, de beste! Gir god veiledning, motivasjon, gir deg energi, heie og pushe deg. Et senter me utrulig bra utvalg. Egentrening, CrossFit, gruppertimer, morgen timer etterfulgt av ein god frukost. Ein sosial plass, ein plass du fort blir glad i, ein plass så gir deg sykt med energi. Ein rød smoothie med rød protein etter trening, ta med eller sitte i kafén er virkelig til å anbefala :)

 • Roy Willy

  medlem siden 2008

  Min opplevelse av å trene på Haugesund Aerobic og Treningssenter er helt topp. Instruktørene som jobber her er fantastiske. Har vært her snart i 10år. Har aldri angret en dag. Driver med løping og styrke. Veldig godt miljø. Fin café du kan kose deg etter trening. Anbefaler alle å ta en tur her. Du kommer ikke til å angre.

 • Siri Anita

  medlem siden 2010

  Den beste plassen, det beste miljøet, de beste trenerne, det beste resultatet! Crossfit Haugesund, en box å bli glad i :)

 • Elin

  medlem siden 2010

  Min opplevelse av trening ; CrossFit ; digge øktene, mestringsfølelse , knall instruktører både fagligt, teknisk og goe på å bidra te et supert miljø. Får ein sånn goe følelse når ein har vært her; øktene, folkå , miljøet…. rett å slett » the Good place to be

 • Maria Carina

  medlem siden 2010

  - Jeg elsker hvordan treningen får kroppen og hode til å klare mer i hverdagen! Haugesund Aerobic og Treningssenter har et veldig bra utvalg av timer som passer alle. For meg med barn er jeg kjempe fornøyd med barnepassen,mange dager tilgjengelig og veldig hyggelige ansatte!

 • Kenneth

  medlem siden 2014

  - Digger at det er blitt egen crossfit box og at lokalene er store og gode. Alt er lett tilgjengelig og om man behøver hjelp så blir man møtt med et smil! Appen gjør det utrolig lett å melde seg på/av timer og den motiverer!

 • Lisbeth

  medlem siden 2008

  - E eg ikkje hjemma, finne du meg nok på senteret. Det e alltid godt å komma på trening. På solskinnsdager kor eg bare må få ut energien eg har te overs- men og på dei grå dagene kor eg faktisk bare trenge få ut litt frustrasjon. Her får du enormt varierte og gode timer, mange styrkeapparater samt kjekke ansatte. Absolutt noe å anbefala.

 • Ilmen

  medlem siden 2010

  Trives veldig godt på senteret.Instruktørene er svært entusiastiske,har godt humør og faglig dyktige. Det er sosialt og morsomt.Spesielt på "sprek voksen" timene med fengende musikk og mye dans, er energien på topp. Utvalget av timer er stort, absolutt noe for alle.

 • Tom og Heidi

  medlem siden 2010 og 2015

  "Bredt utvalg av utstyr samt gruppetimer ledet av dyktige, inspirerte og motiverte trenere dekker alle treningsbehov."
  "Service innstilte personale kombinert med hyggelige medlemmer har skapt et kjekt og alt inkluderende treningsmiljø."
  "Veldig lett å hente inspirasjon av et miljø hvor mennesker i alle alder føler seg trygge til å trene mot bedre helse og velvære." "Ha en trygg og helsefremmende dag!"

 • Evy

  medlem siden 2012

  Verdens beste treningssenter - med hyggelige, flinke og motiverende trenere? Du får energi og blir i godt humør etter en treningsøkt! Det er også sosialt - her treffer du mange hyggelige/kjekke folk.

 • Solveig og Arne

  medlem siden 2003 og 2016

  Vi går på trening, da dette gir oss god helse, god morsjon, og ikke minst bli kjente med andre mennesker. Da Solveig begynte for ca.20 år siden. Var hun mer eller mindre invalidisert grunnet to prolaps i ryggen. Hun har bygget muskler, slik at hun de siste 15 år har hatt ett normalt liv. Dette hadde ikke vært tilfelle, visst hun ikke hadde startet trening hos dere.
  Jeg, Arne startet hos dere med å begynne på Yoga, og sprek voksen. Disse treningene har vært utrolig flotte med hensyn til å bli litt mykere i kroppen, og få bedre kondisjon.

  Dere har utrolig dyktige instruktører, som ivaretar hver enkel sitt prestasjonsnivå.

  Det sosiale etter treninger er nesten like viktig som selve treningene. Det er så mange flotte mennesker, fra alle yrker. Dette lager diskusjoner som alle er med i. For ikke å snakke om vaflene som blir servert etter torsdag treningen. Og gratis kaffe så mye du vil ha. Mnd. kontigenten er ikke større enn ett besøk for to på kafe med kaffi og smørbrød. Så vi får ganske mye igjen for det vi betaler i kontigent.

  Til slutt vil jeg si, som har vært sagt før. «JEG TRENER IKKE FOR Å BLI YNGRE, MEN FOR Å BLI ELDRE».

 • Torhild og Per Arne

  medlem siden 1996

  Vi begynte å trene på Haugesund Aerobic og Treningssenterfor over 20 år siden, av helsemessige grunner . Det har gitt oss god gevinst.

  Grunnen til at vi har vært kunder ved Haugesund Aerobic og Treningssenter senter i så mange år, er at det er et senter for alle, uansett alder og fysiske ferdigheter. Du kan komme som du er, legge treningsnivået som du selv ønsker, enten det er på et høyt, moderat eller lavt nivå. . Det er lagt til rette for et sosialt samvær etter treningen. De har koselig kafe med gratis kaffi og andre ting du kan kjøpe. En føler seg alltid velkommen, veldig hyggelig betjening og avslappet atmosfære.

  Vår filosofi er at all fysisk aktivitet , enten det er lite eller mye er bedre enn ingen ting.

  Etter dagens trening forlater vi alltid senteret i godt humør.

 • Ragnhild

  medlem siden 2017

  Jeg begynte å trene på senteret for nesten 2 år siden da jeg ble pensjonist. Jeg ønsker å holde helsa ved like og bli litt sterkere. Med ikke så veldig mye innsats føler jeg nå at jeg er blitt sterkere og har blitt kvitt smerter i armene ved styrketrening. Og så er det deilig med en kopp gratis kaffe på kafeen etter treningen. Veldig sosialt. Kan anbefale alle både unge og eldre å ta en tur på senteret. Her er noe som passer for alle.

 • Renate

  medlem siden 2004

  Når jeg går inn døra og opp trappa gleder jeg meg til å få bruke kroppen min og når jeg går ned trappa og ut døra kjenner jeg at det har jeg gjort, og det føles såå godt. Spesielt etter en kopp kaffe eller smoothie med gode treningsvenninner :)

Haugesund Aerobic og Treningssenter

Bli medlem!