Gruppetrening

Våre instruktører er velutdannet, erfarne og motiverende. De brenner for det de holder på med og har et genuint ønske om å hjelpe andre i bedre form. Vi har gruppetimer for enhver smak.

timeplanen kan du klikke på timen. Du vil få mer informasjon om timen og instruktøren samt se en video.


Hvorfor Gruppetrening? Variasjon og trening sammen med andre gir deg motivasjon, inspirasjon og resultater. Når du trener ulike gruppetreninger trener du variert og oppnår bedre effekt. Lag avtale med deg selv og book dine ukentlige saltimer 4 dager i forkant. Du kan velge mellom et variert og bredt spekter av gruppetimer fra morgen til kveld tilpasset dine ønsker og din tid. Du finner timer på alle nivåer, fra nybegynner til mer avanserte timer.

Andre fordeler med gruppetrening: Å trene sammen med andre øker mengden endorfiner som normalt skilles ut ved trening og gir en god følelse.  Endorfiner beskytter også mot smerter og gir en lykke følelse. Dette er påvist i studier. I tillegg er det å trene i grupper motiverende, sosialt og gir ofte bedre resultater siden man trener mer variert og stabilt. Prøv selv og ta del i den treningsgleden mange opplever med gruppetrening.

Body Pump
Dance Aerobic
Crossfit Prøvetime
Spinning
Høy Puls
Intervall sirkel
Kettlebells
Løpetime
MRL
Skanetix
Sprek Voksen
SprettRumpa
Step Styrke
Styrke
Rød sone
TRX slyngetrening
Yoga
Zumba

Haugesund Aerobic og Treningssenter

Bli medlem!