TEAM BUILDING

Trening og aktivitet – gir fornøyde ansatte og lavere sykefravær!

Få hjelp til å arrangere et inspirerende og engasjerende kick-off eller en team-building. Vi tilbyr skreddersydd trening for store og små bedrifter.

Vi kan tilby gruppetime med instruktører som er velutdannet, erfarne og motiverende.

Se timeplan her:https://haugesund-aerobic.no/timeplan

Å trene sammen med andre øker mengden endorfiner som normalt skilles ut ved trening og gir en god følelse. Endorfiner beskytter også mot smerter og gir en lykke følelse. Dette er påvist i studier. I tillegg er det å trene i grupper motiverende og sosialt.

Etter trening kan vi tilby våre berømte smoothies og Barista kaffe (cappuccino, americano, espresso, mocca eller latte) i vår sosiale café.

Leie av hinderløypen:

Perfekt for: Team building, kick off, blåturer, utdrikkingslag, vennegjeng, idrettslag og skoler eller bursdagsfeiring for store og små. Hinderløypen kan leies med eller uten instruktør!

Som det eneste senteret i Norge tilbyr vi en permanent hinderløype til leie og for fri bruk av våre medlemmer. HinderFelt ligger bak senteret mot øst, foran legevakten og er på ca 10 000m2 med forskjellige hindere.

Målet med hinderløypen er å tilby uteaktiviteter som passer for alle. Her skal man ut av komfortsonen, ha det sosialt og gøy mens man utfordrer seg selv og får en god treningsøkt.

Hinderne består av kryping, klatring, bæring, balansering og løping.

Fra noen fornøyde kunder:

Juni 2018 utdrikkingslag:

Heisann, tusen takk for flott( å enda bedre enn forventet) opplegg. Vi koste oss alle sammen å det var midt i blinken for brurå vår:) Fått masse skryt fra alle både ifht opplegget å deg og dine hjelpere, til og med flere som er interessert å begynne;) Vi kjenner alle at vi lever idag, dag nummer to med gangsperre. Vivian

Juni 2018 bursdagsfeiring

Takk for en flott dag i løypen . Slitne men veldig fornøyde unger. Jeanette

Juni 2018 Sommeravslutning skoleklasse

Vi hadde det veldig gøy! Ungene var storfornøyde! Og vi voksne også. Britt Jorunn

Kontakt: Rune Hummelsund på e-post: rune@haugesund-aerobic.no for mer informasjon, muligheter og priser.


Haugesund Aerobic og Treningssenter

Bli medlem!